De laatste competitiewedstrijd van dit seizoen zit er voor de jeugd op. Wassenaar 2 was al kampioen en liet dat met een 8-0 overwinning op Hillegom duidelijk merken. Ook Wassenaar 1 kwma tot winst: 5-3 tegen Zeemeeuwen. Wassenaar 3 sloot het seizoen af met een 6-2 nederlaag tegen het sterke Randstad. Beide opstapteams verloren krap met 5-3 van Merenwiek en DEO. Klik hier voor alle uitslagen en details van het afgelopen seizoen.

Zeemeeuwen J1 - Wassenaar J1: 3 - 5
Hillegom J7 - Wassenaar J2: 0 - 8
Randstad J6 - Wassenaar J3: 6 - 2
Merenwiek O1 - Wassenaar O1: 5 - 3
DEO O1 - Wassenaar O2: 5 - 3

Zondagochtend weer vroeg op weg naar Rijswijk. Dylan en Ryan van Wijk, Kai van der Ploeg en Cecile Altorf waren afwezig, dus we hebben twee jongens meegenomen uit het opstapteam. We begonnen meteen met de vrouwendubbel. Sophie van Dijke en Rosanne Ronke. we waren jammer genoeg nog niet helemaal wakker. Ze verloren de wedstrijd in twee sets. Daarna de herendubbel met Joshua van Zyl en Kim Vaassen. Ook zij hadden
het moeilijk en verloren in twee sets. We konden gelijk door met de herenenkel en op de wisselbaan de damesenkel. Sander van Velzen deed heel erg goed zijn best. Maar helaas de tegenstander was toch echt te sterk. Sophie won de damesenkel in 2 sets. Joshua speelde de tweede herenenkel. De tegenstander liet hem erg veel lopen. Ook deze wedstrijd ging naar de tegenpartij. De tweede damesenkel werd gespeeld door Rosanne. Het was een spannende wedstrijd. De eerste set won Rosanne 21-15 maar de 2e set verloor ze met 11-21 dus dat betekende een 3 setter!! Jammer genoeg verloor ze de derde set. De mix wedstrijden konden weer tegelijk gespeeld worden. Sophie samen met Sander en Kim samen met Rosanne. Kim en Rosanne verloren in twee sets. Sophie en Sander wonnen de wedstrijd in drie sets. BC Randstad 6 - BC Wassenaar 3: 6-2.