competitie

Op paaszaterdag thuisspelen, dat zou eigenlijk altijd moeten! Waarom? Op team 2 na, hebben alle teams hun competitiewedstrijd gewonnen! De nederlaag van team 2 was ook nog eens zeer minimaal (3-5). De uitslag 7-1 was duidelijk favoriet: de teams 3 en 4 en de beide opstapteams gunden hun tegenstanders maar één schamel puntje. Wassenaar 1 won met 5-3 van Voorburg. Klik hier voor alle uitslagen en het programma.

De verslagen:

Zaterdag 30 maart hadden we een thuiswedstrijd tegen DKC. Bij aankomst bleek dat de enige dame van DKC ziek was en dus niet mee kon spelen. Helaas voor hun, maar dat betekent voor ons al een 3-0 voorsprong.
De herendubbel werd gespeeld door Tom van Keppel en Nils Zuidhoek (Raymond van Vliet viel vandaag in bij team 2, klasse gespeeld hoor!). Zij wonnen in 2 mooie sets met 21-18 en 21-15. De damesdubbel kwam te vervallen en daardoor werden de 2 herenenkels gespeeld.
Tom ging als eerste aan de slag. In de eerste set had hij wat moeite met het spel van zijn tegenstander en verloor toen met 17-21. Daarna kwam de overlevingsdrift weer boven en won hij vervolgens de volgende 2 sets met 21-19 en 21-12. Daarna was Nils aan de beurt. De eerste set won hij met 21-19. Nils kennende speelt hij altijd 3 setters en dat was ook vandaag weer het geval. De 2e set verloor hij nipt (21-23). Door goed zijn schouders eronder te zetten en ondanks zijn blessure aan zijn hand wist hij de 3e set toch te winnen met 21-18.
De eerste damesenkel kwam weer te vervallen en Kirsten Dompeling mocht de volgende singel spelen. De eerste set wist zij met 21-19 te winnen. De tweede set liep iets anders dan gepland. Kirsten kwam ten val met de 2e punt en had daarna even moeite om de wedstrijd weer naar haar hand te zetten. Ze verloor de tweede set (21-10). De 3e set heeft zij alle moed weer bij elkaar geraapt en met succes! Met een mooie 23-21 won zij de wedstrijd!
Ondertussen werd op de andere baan de gemengddubbel gespeeld van Tom en Sanne Losekoot. De eerste set wonnen zij met 21-18, maar de 2 sets daarna konden zij de winst niet naar hun hand zetten. Zij verloren met 21-23 en 16-21. Met een mooie 7-1 winst en een gezellig drankje in de kantine ging ieder weer naar huis.

Paaszaterdag. We moesten deze week weer thuis spelen. We speelden tegen BKN 3. We waren vandaag maar met z’n vieren. Dylan van Wijk is nog steeds geblesseerd. En Kim Vaassen was gezellig een weekendje weg. Morsal Ayoubi was niet helemaal lekker, maar ze wist dat ze moest komen en ze was er. Fijn Morsal. We begonnen met de herendubbel Roel Slats en Thomas Kaasschieter. De heren speelden goed samen. En daar was ons eerste punt. Daarna de damesdubbel. Morsal en Rosanne Ronke. Rosanne heeft zich extra ingezet deze wedstrijd, want Morsal was niet zo lekker. En niet voor niets, ons tweede punt. Daarna de heren enkel van Roel. Roel speelde heel netjes. Hij liet de tegenstander goed lopen. Ook deze wedstrijd leverde weer een punt op. Toen de damesenkel met Morsal. Helaas ze verloor. Gelijk weer door met de volgende herenenkel met Thomas. Ook Thomas keek goed waar hij de shuttle moest plaatsen. Weer een punt voor Wassenaar. De tweede dames enkel met Rosanne. Ze kreeg wat smashes om haar oren, maar ze wist ze toch terug te slaan. Daar was ons vijfde punt. En als laatste de gemenddubbels. Roel met Rosanne. In twee sets hadden we weer een punt op zak. En Thomas en Morsal. Zij moesten iets meer vechten voor de overwinning. Het werd een drie setter. Maar wel voor Wassenaar.
Geweldig opstapteam 1. Een prachtige overwinning: 7-1