competitie

Week 5 was weer een weekend vol met uitwedstrijden. De zaterdag begon goed voor Wassenaar 3: 7-1 winst tegen DEO, opstapteam 2 scoorde een gelijkspel tegen Den Hoorn. Zondag kwamen Wassenaar 1 en het eerste opstapteam terug naar huis met mooie 6-2 overwinningen  Klik hier voor alle uitslagen en het programma.

De verslagen:

Robin de Zwart en Abram Bellekom begonnen met de herendubbel. De eerste set ging goed en die hebben ze gewonnen met 9-21. De tweede set ging wat moeilijker maar werd uiteindelijk ondanks wat kleine foutjes toch gewonnen met 19-21. Toen waren Melissa van Deursen en Liza Horzelenberg aan de beurt met hun damesdubbel. Tijdens de eerste set moesten ze nog een beetje inkomen. Ze hebben hem toch wel weten te winnen met 18-21. Tijdens de tweede set ging het al beter en werd de set gewonnen met 14-21.
Daan van Veen heeft het tijdens zijn eerste set van zijn single erg spannend gemaakt. Helaas is de set verloren met 16-21. In de tweede set kwam Daan helemaal terug. Hij speelde goed en won de set met 11-21. Een set verloren en een set gewonnen betekent een derde set voor Daan dit keer. Deze derde set was erg spannend en ging heel gelijk op en heeft Daan gewonnen met 20-22. Tijdens de eerste set van Melissa haar single stond ze eerst wat achter . Aan het einde wist ze aardig goed terug te komen en de set werd helaas verloren met 21-18. In de tweede set waren de duidelijk rollen omgedraaid, en heeft Melissa met een zeer goede score de set gewonnen. Het werd 7-21 voor Melissa. Hierdoor kwam er voor Melissa ook een derde set. Deze is gewonnen met weer 7-21.
Abram heeft er een hele spannende eerste set van gemaakt helaas net verloren met 21-18. De tweede set ging voor Abram ook weer helemaal anders hij won deze met 8-21. Dit betekende ook een derde set voor Abram. Deze heeft hij gewonnen.
Liza heeft tijdens haar single weer eens bewezen dat de single totaal niet haar ding is. De eerste set is verloren met 21-16. Deze 'derde-set-dag' werd voorgezet door Melissa en Robin tijdens hun mix. Eerste set verloren met 21-?. De tweede en derde sets werden weer gewonnen. Daan en Liza speelde de tweede mix. De eerste set werd verloren en de tweede werd gewonnen. Dit betekende ook een derde set voor Daan en Liza. Het was heel spannend, helaas is deze wedstrijd net aan verloren.
Het waren leuke wedstrijden, en veel drie-set wedstrijden. De eindstand is 2-6 voor BCW geworden. Goed gedaan team 1!

We moesten met z’n allen vroeg op, voor de zondag. Om 9 uur verzamelen. We waren rond 9.30 uur in Hillegom. We moesten tegen BC Hillegom 01 spelen. De zaal was nog donker toen we aankwamen. Al snel kwamen er andere spelers en de velden werden opgezet. We begonnen de wedstrijden om 10 uur. Als eerste de herendubbel. Thomas Kaasschieter en Roel Slats. De heren speelden weer goed samen. Daar was ons eerste punt. Daarna werd er een gemenddubbel gespeeld. Dylan van Wijk met Rosanne Ronke. Ze moesten hard werken voor de punten, het werd een driesetter, maar wel voor Wassenaar. Op een ander veld begon damesdubbel: Kim Vaassen en Morsal Ayoubi. Ook zij moesten er iets voor doen. Weer een driesetter, maar gelukkig weer voor Wassenaar. Tegelijkertijd begon Roel met herenenkel. Na twee sets had hij weer een punt gescoord. Rosanne kon gelijk door met damesenkel. Na drie sets had ze gewonnen. Op het andere veld was Dylan begonnen met zijn herenenkel. De smashes vlogen over het veld. Weer een driesetter, maar deze was voor Hillegom. Morsal deed ook een damesenkel. Zij won in twee sets. De laatste wedstrijd was  gemengddubbel. Thomas met Kim. Helaas verloren. Eindstand 6-2 voor Wassenaar.